Babylon's Fall Beklentileri Karşılayamadı

06.03.2022 17:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix'in yeni soluklu çevrimiçi rol yapma aksiyon macera oyunu Babylon's Fall, istenileni veremedi. 3 Mart'ta çıkış yapan oyun, oyuncu tarafında tam bir hayal kırıklığı olarak belirtiliyor. Babylon's Fall şu anda Steam'de 599 TL'ye satılıyor.
 
Babylon's Fall'un Steam'de 131 kullanıcı yorumu bulunuyor. Bunların sadece yüzde 52'si olumlu. Bütün incelemelerin ortalaması ise "Karışık" etiketine sahip. 
 
SteamDB verilerine göre çıktığı ilk gün Steam'de 650 eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Bu rakam oldukça düşük. Sadece PC tarafında değil konsol tarafında da içler pek iç açıcı değil. Dolayısıyla gerek oynanış gerekse içerik bakımından Babylon's Fall' ne yazık ki beklentileri karşılamadı. Oyuncular oyunu, hayal kırıklığı ve sıkıcı olarak nitelendiriyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/889750/BABYLONS_FALL/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Babylon’s Fall Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler