Back 4 Blood, Xbox Game Pass'e Geliyor

13.06.2021 20:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Turtle Rock Studios'un dört oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Back 4 Blood, çıkış yaptığı ilk gün Xbox Game Pass'e gelecek.
 
Oyun hakkında
 
Back 4 Blood, otoriteler tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkan, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı. 
 
Back 4 Blood , 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store) platformu için piyasaya sürülecek. 
 
Yayınlanan fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back 4 Blood Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 30 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler