Back to Karkand'a Yeni Oynanış Videosu

Karkand oyunun en etkileşimli haritalarından biri olabilir.
06.12.2011 12:29 Ersin Kılıç


     Battlefield 3 sahipleri önümüzdeki günlerde büyük bir nostalji yaşayarak eski haritaların kokusunu tekrar alacaklar. Bugün PS3, 13 Aralık'ta ise PC ve Xbox 360 için çıkacak olan Back to Karkand harita paketinin çıkış tarihi yaklaştıkça yeni videolar da gelmeye devam ediyor.
 
     Gamespot tarafından yayınlanan bu yeni videoda öncelikle tank kullanımına yer verilmiş. Yıkık dökük şehir sokaklarında tank ile rakiplerini avlamaya çalışan oyuncu, kısa bir süre sonra bu avantajını kaybediyor. Videonun ikinci yarısında ise alışılagelmiş Battlefield dinamiklerini görüyoruz.
 
     Önümüzdeki günlerde çıkacak olan harita paketi uzun bir süre oyuncuları oyalayacağa benziyor. DICE'ın eski haritalara sıcak baktığını düşünecek olur ise daha sonrası için de farklı nostaljiler yaşayabiliriz. oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3668]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 3 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 5 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 6 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi Yayında 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler