Back to the Future Kutulu Olarak da Çıkacak

Geleceğe Dönüş'ün filmlerini sevenler bu oyunu kaçırmamalı
28.01.2011 13:51 Alkan Adakaner


    Bölümler halinde indirilebilir olarak satılan Back to the Future (Geleceğe Dönüş) sonunda disk olarak da satılacak gibi görünüyor. Gelecek ay ikinci bölümü çıkacak olan oyun hakkında açıklamada bulunan James Lamorticelli, Back to the Future'ı arşivimize kutulu olarak da ekleyebileceğimizin müjdesini verdi.
 
      Telltale Games'in stratejisinin oyunlarını dünya çapında olabildiğince fazla pazara ulaştırmak olduğunu söyleyen yetkili, Back to the Future'ın da perakende satış noktalarında görüleceğini söylüyor.
 
      Lamorticelli, daha önceki oyunlarda da benzer stratejilerin uygulandığını, kutulu oyun satışlarının TV şovlarının sezon sonunda DVD halinde satılmasına benzediğini belirtti. Kutulu oyunları tercih edenler için güzel bir duyuru.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler