Back to the Future'ın 3. Bölümü Haftaya PC'de

Geleceğe Yolculuk Yapmaktan Sıkılmadınız Değil Mi?
22.03.2011 17:22 Alkan Adakaner


    Back to the Future, yani Geleceğe Dönüş'ün oyunu bölümler halinde gelmeye devam ediyor. Toplam 5 bölüm olarak tasarlanan Telltale Games'in oyununun 3. bölümü haftaya PC ve MAC ekranlarına gelecek.
 
      Telltale Games'in açıklamasında kesin bir tarih verilmedi ve bölümün yalnızca "gelecek hafta" çıkacağı açıklandı. Marty'nin 1986 yılındaki olayları değiştirmeye çalışacağı bölüm, yine heyecanlı olacak gibi görünüyor.
 
     Telltale'in en başarılı oyunumuz dediği Back to the Future'ın 2. bölümünün gelecek hafta Playstation 3 oyuncularıyla buluşacağını da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler