Back to the Future'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Doktor Brown ve Marty McFly'ın macerasını yönetmek oldukça eğlenceli olacak
16.12.2010 15:31 Alkan Adakaner


     Telltale Games sonunda Back to the Future'ın (Geleceğe Dönüş) çıkış tarihi açıkladı. Daha önce Aralık ayında çıkacağı açıklanan oyunun ilk bölümünün kesin çıkış tarihi 22 Aralık olduğu onaylandı.

    Her ay bir bölümü yayınlanacak oyunun 22 aralık olarak açıklanan tarihi PC ve Mac sürümlerine ait, Back to the Future'ın Playstation 3 ve iPad sürümleri ise 2011 yılında piyasaya çıkacak. 

     Ünlü bilim-kurgu serisinden esinlenilerek geliştirilen oyunun Telltale'in diğer macera oyunları gibi büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Telltale'in sitesinden oyunun bütün bölümlerin 24.95 dolara satın alabilirsiniz, daha sonra ise her ay yayınlanan bölümleri doğrudan bilgisayarınıza indirmeniz mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler