Back to the Future'un İkinci Bölümü Çıktı

17.02.2011 12:17 Ersin Kılıç


     Telltale Games'in yeni serisi olan ve beş bölüm halinde hazırlanan Back to the Future (Geleceğe Dönüş)'un ikinci bölümü çıkışını yaptı.
 
     Get Tannen isimli bu bölüm şu an sadece PC ve Mac kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Oyunun PS3 versiyonu ise ilk bölümde olduğu gibi ilerleyen dönemlerde PSN'deki yerini alacak. Beş bölümlük serinin bu ikinci bölümünde Marty ile geçmişe giderek kız arkadaşımız Jeniffer'ın büyük babası Parker'ın macerasına tanıklık edeceğiz.
 
     Parker'ı Tannen çetesinden kurtararak Jennifer'ın gelecekten silinmesini engelleyecek ve herşeyi normale döndürmeye çalışacağız. Buraya tıklayarakta satın alabileceğiniz serinin ikinci bölümü için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler