Bad Company 2: Ultimate Edition'a Yeni Video

31.08.2010 20:50 Samet Konuksal


 
 
     Son dönemde çıkan en iyi multiplayer deneyimi sunan FPS oyunlarından birisi Battlefield: Bad Company 2'nin Ultimate Edition paketi için yeni bir video yayınlandı.
 
     BC 2: Ultimate Edition'un bu videosunda, oyunun içerdiklerinden bahsedilmiş. Ayrıca videoda Bad Company 2'nin bazı inceleme puanları, incelemelerden parçalara da yer verilmiş. Bunların yanı sıra Battlefield: Bad Company 2'nin bu videoyla birlikte 5 milyondan fazla sattığını da görmüş oluyoruz.
 
     Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition, oyunun Onslaught modunu ve son olarak Battlefield 1943'ü içeren bu paket, PS3 ve Xbox 360 için yayınlanacak. PC için yayınlanmamasının sebebi ise, Onslaught ve Battlefield 1943'ün henüz PC'ye uyarlanmaması. 
 
     3 Eylül'de çıkacak olan paketin çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler