Bad Company 2: Vietnam'dan Oynanış Videosu

Hill 137 haritası gerçekten korkutucu gözüküyor!
10.12.2010 19:56 Samet Konuksal

 
     Önümüzdeki günlerde Battlefield: Bad Company 2 için ek paket olarak çıkacak Bad Company 2: Vietnam için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Battlefield serisine uygun olarak, büyük bir savaş ortamında geçen videoda, oyunun içerdiği iki adet harita tanıtılmış. Alevlerin eşlik ettiği Hill 137 adını taşıyan ilk haritanın, cehennemi andırdığını söylemek pek yanlış olmaz. Özellikle ek paket ile oyuna eklenecek silahlardan biri olan alev püskürtme makinasıyla birlikte, bu dediğimiz tanım tam anlamıyla gerçekleşiyor. Videoda tanıtılan ikinci harita ise, Vantage Point oluyor.  
 
     PC'de, Steam ve EA Store'a özel olarak 18 Aralık'ta, PS3 ve Xbox 360'da ise 21 Aralık'da çıkacak olan Bad Company 2: Vietnam'ın oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler