Bad Company 2 - Vietnam'ın Geliştirici Günlüğü

23.11.2010 22:23 Samet Konuksal


 
     Battlefield: Bad Company 2'nin multiplayer kısmına gelecek olan merakla beklenen ek paketi Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın ilk geliştirici günlüğü yayınlandı.
 
     Yayınlanan geliştirici günlüğünde, genişleme paketinden aksiyon sahneleri yer alıyor. Ayrıca videoda, Vietnam paketinde oyuna gelecek olan bazı ek özellikler de anlatılıyor. Üstüne basılarak Vietnam atmosferine en uygun bir şekilde hazırlandığı söylenen bu güncelleme paketinin getireceği yeniliklerde, 2 adet yeni harita, 6 adet yeni araç ve 15 adet yeni silah bulunuyor.
 
     Yepyeni bir oyun diye de nitelendirebileceğimiz bu ek pakete 2 haritanın yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Çıkış aralığı "Kış 2010" diye açıklanan paketin tam tarihi hâla gizliliğini koruyor. Yayınlanan geliştirici günlüğüne buradan ulaşabilirsiniz.
 
Rock, Paper, Shotgun 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 9 Dk önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 30 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler