Badland Bu Ay Sonunda Wii U'ya Geliyor

22.07.2015 15:21 Ömür Gencer


       İlk olarak mobil platformlarda boy gösteren Badland, Badland: Game Of The Year Edition adı altında PC ve konsollara çıkış yapmıştı. Mayıs ayında Pc'ye ve PlayStation, Xbox konsollarına çıkış yapan oyunun Wii U çıkış tarihi açıklandı.
 
       Daha önce Haziran ayında Wii U sahipleriyle buluşacağı söylenen yapımın yeni çıkış tarihi 30 Temmuz. Belirtilene göre oyunun fiyatı 10 dolar olacak. Yapımcı ekip Badland'i Wii U'nun kontrollerine göre özel olarak yenilediğini belirtiyor. Bunun yanında yeni kontrollerle birlikte oyundaki bölüm tasarımları da elden geçirilmiş. Yani Wii U'da doğrudan diğer konsollardan port edilen bir Badland ile karşılaşmayacağız.
 
       100 tek kişilik bölüm, 100 co-op bölümü ve 27 multiplayer deathmatch bölümü bulunduran Badland: Game of the Year Edition, Wii U'da 1080p-60 fps olarak çalışacak. Eğer bir Wii U sahibiyseniz son zamanlarda bağımsız oyunlara oldukça yer veren Wii U eShop'un bu yeni üyesine göz atmak isteyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Badland Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frogmind Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler