Bağımsız Cephesinden Masalsı Bir Macera: Toren

30.04.2015 15:46 Ömür Gencer


       Brazilyalı bağımsız oyun geliştiricisi Swordtales, ilk oyunu Toren'i duyurdu. Toren, insanların cennete ulaşmak için bir kule inşaa ettikleri ve bunun sonuncunda da güneşin hiç batmadığı bir evrende geçiyor.
 
       Toren'deki amacımız bu kuleye tırmanıp bizi bekleyen karanlık güçlerle yüzleşmek. Oyuna küçük bir çocuk olarak başlayacağız ve kuleye tırmandıkça karakterimiz yetişkin bir kadın olana dek büyüyecek. Böylelikle karakterimizin her yaşı için değişik oynanış mekanikleriyle karşılacağız. Toren, oyuncuları birbirinden zorlu ve ölümcül bulmacalar ve yaratıklarla başbaşa bırakacak.
 
      PC ve PlayStation 4 için geliştirilen bu yapımın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Toren, 12 Mayıs'ta oyuncularla buluşacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Toren Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Swordtales Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 25 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 28 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 52 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler