Bağımsız Geliştiricilerden "Resident Evil 2 HD"

28.01.2014 09:30 Alkan Adakaner


    Capcom'dan oldukça uzun süredir Resident Evil 2'nin yeniden yapımını bekliyoruz. Yepyeni grafiklerle ve bazı yeni içeriklerle Resident Evil 2 tadından yenmez olurdu. Capcom bu konuda istekli değil, ama başkaları farklı düşünüyor.
 
    InvaderGames adlı bir grup İtalyan genç geliştirici Resident Evil 2 Reborn HD adlı bir proje yürütüyorlar. Bu projede oyunun sesleri ve müzikleri aynı kalsa da grafiklerde çok büyük ilerleme kaydedilmiş. Eğer şimdi eski Resident Evil 2'nin de videosunu izlerseniz aradaki bariz farkı görebilirsiniz.
 
    Bu videoda Leon ile sadece çevrede gezdiğimizi görüyoruz. Herhangi bir zombi ile karşılaşmıyoruz. İşin asıl zor tarafı da düşmanlarla etkileşim gibi şeyleri yapmak. Yine de güzel bir proje ile karşı karşıyayız. Umarız bu proje tamamlanabilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce LEGO Horizon Adventures Çıkış Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce Posta Dağıtım Oyunu TANUKI: Pon's Summer, Konsollar ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce Phantom Brave: The Lost Hero, Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler