Bağımsız Gizlilik Oyunu Aragami'nin Satış Sayısı Açıklandı

07.10.2019 12:28 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Lince Works’ün yaptığı bağımsız gizlilik oyunu Aragami’nin satış sayısı açıklandı. Aragami 4 Ekim 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü ve 2019’un ilk aylarında da Nintendo Switch için piyasaya sürüldü.

Oyun toplamda 500.000 adet kopya satışı geçmiş bulunuyor. Oyunun en fazla sattığı platform PC ancak Nintendo Switch versiyonu da en başarılı olduğu ikinci platform ise Nintendo Switch.

Oyunun başındaki isimlerden olan David Leon, “3. yaşına rağmen, oyunumuz hala satıyor, bu da stüdyo için bize büyük bir neşe ve güvenlik sağlıyor ama aynı zamanda bu ivmeyi devam ettirmek için geliştirmemiz de önemli. Piyasa oyunun ilk çıkışından bu yana ciddi bir şekilde değişti. Görünüşe göre bugün bir başarı elde edersen, elinden gelenin en iyisini yapmalısın ki başarıyı elinde tut.” İfadesini kullandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aragami Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lince Works Dağıtıcısı: Lince Works Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler