Bağımsız Hayatta Kalma Oyunu Shelter'a Yeni Bir Güncelleme Geldi

17.10.2015 01:01 Ömür Gencer


       Team 17'in dağıtımcılığını yaptığı bağımsız hayatta kalma oyunu Sheltered için yeni bir güncelleme yayınlandı. Combat and Quest adlı bu güncelleme oyunun dövüş sistemine pek çok yenilikler getirirken bazı yeni içerikler ekliyor.
 
       Gelen yenilikler arasında 6 yeni görev, 3 yeni senaryo özelliği ve yenilenmiş arayüz bulunuyor. Üstelik oyunun savaş menüsüne ait arayüz de tamamen yenilenmiş durumda. Artık savaş sırasında düşmanlarımızı etkisiz bırakabilecek veya onların eşyalarını alabileceğiz. Yeni içeriklerin yanında oyundaki ilk yardım çantası gibi pek çok eşya artık oyuncular tarafından yapılabiliyor (craft edilebiliyor).
 
       Güncellemenin yeniliklerini detaylı bir biçimde buradan görebilir ve geliştirici ekibin yayınladığı yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu 21 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sheltered Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Unicube Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler