Bağımsız Korku Oyunu Five Nights at Freddy's Android'e Geldi

27.08.2014 17:08 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz haftalarda PC için çıkan korku oyunu Five Nights At Freddy's kısa sürede bilinen bir oyun haline geldi. Çok basit bir oynanışla korkuyu ve gerilimi had safhasına kadar yaşatmayı başaran bu bağımsız oyun Android'e de geldi.
 
     Yapımın geliştiricisi Scott Hawthorn, oyunun mobil sürümün PC'dekiyle aynı olduğu,  mobil sürümde sadece bir kaç basitleştirme yapıldığını belirtiyor. Yani PC'de yaşadığınız deneyimi hemen hemen mobil cihazınızda da yaşayabileceksiniz.
 
      Five Nights At Freddy's'de Freddy Fazbear's Pizza adlı bir pizza dükkanındaki bir güvenlik görevlisini kontrol ediyorsunuz. Ofisinizde oturduğunuz oyunda güvenlik kameralarını kontrol etmeniz ve sizi öldürmek için gelen maskotlara dikkat etmeniz gerek. Oyunun fiyatının 6,50 lira olduğunu belirtelim. Yapımın Google Play sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler