Bağımsız Mod, ArmA 2'nin Satışlarını Uçurdu!

17.05.2012 18:50 Samet Konuksal


     Eğer sıkı bir Steam kullanıcısıysanız, bugün değişen Steam'in en çok satan listesini görmüşsünüzdür. 2009 yılında çıkan ArmA 2 ve ek paketinin 2010'daki birleşimi Combined Operations, indirim olmamasına rağmen Steam'in en çok satan oyunu haline geldi. Bunun nedenindeki anahtar kelime ise çok basit, 'mod'.
 
     Belirtilenlere göre ArmA 2'ye gün itibariyle çıkan Day Z ismindeki mod, ArmA 2'nin satışlarını uçurdu. Açık dünya oynanışında zombi atmosferi sunan Day Z modunun çıkışıyla birlikte ArmA 2'nin dijital satışları tam %500 oranında arttı. 
 
     Zombilerle birlikte 225 km2'lik oynanış alanı sunan Day Z modunun videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte, PC oyunlarının modlanabilir olmasının faydalarından biri daha!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 2 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler