Bağımsız Oyun Renoir'da Karanlık Bir Dünyada Kendi Cinayetimizi Çözmeye Çalışacağız

02.07.2015 21:28 Ömür Gencer


        Pek çok bağımsız oyunun hayata geçirilmesine ön ayak olan Kickstarter'da ilgi çekici yeni bir oyun yerini aldı. Çek Cumhuriyeti'nde yer alan Soulbound Games, karanlık bir atmosferin hakim olduğu yeni bir bağımsız oyun duyurdu.
 
       Noir türünde, yani karanlık bir atmosfere ve acımasız bir dünyaya geçen Renoir adlı yapımda James Renoir adında bir özel dedektifi yöneteceğiz. Renoir, son davasını çözmeye çalışırken aynı zamanda da geçmişiyle yüzleşecek. Tabii ki tek sorun yönlendirdiğimiz karakterin aslında ölü.
       Oyun boyunca kendi cinayetimizi çözmeye çalışırken korkuyla bezenmiş ve yozlaşmış bir halde olan şehirle baş başa kalacağız. Siyah-beyaz bir görselliğe sahip olan yapımın Kickstarter sayfasına buradan ulaşıp oyun hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
 
       Toplamda 39 bin euro toplamayı hedefleyen yapım şimdilik 4,662 euro toplayabilmiş durumda. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyun PS4, Xbox One, PC, Linux ve Mac için çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Renoir Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Soulbound Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler