Bağımsız Yapım Sunless Sea Ön Görülen Satış Rakamını İkiye Katladı

29.03.2015 01:10 Ömür Gencer


       Güneşsiz bir denizde kendimizi ve mürettebatımızı hayatta tutmaya çalıştığımız bağımsız yapım Sunless Sea'nin satış rakamları hakında yeni bilgiler paylaşıldı. Belirtilene göre oyunun satış rakamları geliştirici ekip Failbetter'ın beklentilerini ikiye katlamış.
 
        Yapımcı ekip Sunless Sea'nin geliştirilme aşamasına başlamadan oyunun en kötü ihtimalle 5000 en iyi ihtimalle de 50,000 satacağını ön görüyormuş. 2015 Şubat ayının sonuna kadar Sunles Sea toplamda 100,000'den fazla sattı. Firma, en iyi ihtimal olarak görülen 50,000'i geride bırakmalarını sağlayan tüm oyunculara teşekkür ediyor.
 
     Siz de Sunless Sea'yi Steam üzerinden 29 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Oyun hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız oyunun geçmiş sürümleri için hazırladığımız İlk İzlenim videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunless Sea Platformlar: PC Geliştirici: Failbetter Games Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler