Bağımsız Yapımcılar Homeworld'ü Kurtarmak İstiyor

24.01.2013 19:42 Samet Konuksal


    THQ'nun marka ve stüdyoları geçtiğimiz gün içinde açık arttırmayla birlikte satılmıştı. Bazı markalar satılsa da firmanın Darksiders, Red Faction ve Homeworld gibi beğenilen serileri de açıkta kalmıştı. Bu serilerden Homeworld, ortak bağışlarla kurtarılmak isteniyor.
 
    Bağımsız bir yapım stüdyosu olan teamPixel, Homeworld serisini satın almak için oyunculardan bağış topluyor. Relic Entertainment tarafından 1999 yılında geliştirilen Homeworld, uzay temalı  RTS oyunlarının gelişmesindeki en büyük etken olarak görülüyor. Sega tarafından satın alınan Relic Entertainment, firmanın Homeworld markasına karışmamış ve sadece Company of Heroes'u satın almıştı.
 
    Homeworld'ün tarihini bir kenara bırakırsak, teamPixel'in hedeflerine geçelim. Oyunculardan 50 bin dolarlık bağış isteyen teamPixel, Homeworld'le ilgili prototiplerin çalışmasına şimdiden başlamış. Eğer teamPixel seriyi satın almayı başarırsa hedefleri arasında üç büyük adım yer alıyor. 
 
1- Homeworld'ü Steam, GoG.com gibi kaynaklardan satışa sunup daha fazla gelir elde etmek.
2- Homeworld Touch adında mobil platformlara kaliteli bir RTS oyunu sunmak. 
3- Homeworld 3 ile efsaneyi devam ettirmek.
 
    teamPixel'in fikirleri kulağınıza hoş geliyorsa sizi SaveHomeworld.com sitesine alalım.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler