Balan Wonderworld Demosu 28 Ocak'ta Yayınlanacak

19.01.2021 16:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Arzest, üç boyutlu aksiyon platform oyunu Balan Wonderworld'ün demo sürümünün 28 Ocak'ta yayınlanacağını duyurdu.?
 
Oyunun çıkış yapacağı tüm platformlar PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için yayınlanacak.?
 
Demo sürümde birinci bölümün ilk iki kısmı, dördünü bölümün ilk kısmı, altıncı bölümün ilk kısmı ve oyuncuların Tims adlı gizemli yaratıklar yetiştirebilecekleri Isle of Tims merkez bölgesine erişim imkanı sunulacak. İki oyunculu yerel çok oyunculu oynanışı da destekleyecek.?
 
Balan Wonderworld 26 Mart'ta Türkçe arayüz desteğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Balan Wonderworld Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler