Baldur’s Gate 2: Enhanced 2013 Yaz Mevsiminde

Baldur's Gate: Enhanced'ın satış başarısı çok önemli
11.11.2012 10:38 Alkan Adakaner


      Baldur’s Gate: Enhanced Edition 30 Kasım'da PC'nin yanı sıra IOS ve Android için de yayınlanacak. Serinin hayranları bu geliştirilmiş sürümü heyecanla beklerken Overhaul Games ise serinin bir diğer oyunun da geliştirilmiş sürümünün çıkış tarihi hakkında konuştu.
 
     Trent Oster tarafından yapılan açıklamalara göre Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition 2013 yılının yaz mevsiminin sonunda piyasaya çıkabilir. Bu oyunda ne gibi değişikliklerin olacağı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.
 
     Diğer taraftan Baldur's Gate 3 konusuna da değinen Oster, bunun oyunun Enhanced sürümlerinin satış başarısına bağlı olduğunu belirtti. Geliştirici firmanın bu satışlarla moral ve maddi olarak desteğe ihtiyacı var. Umarız bu yolda başarılı olurlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate: Enhanced Edition Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Overhaul Games Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler