Baldur’s Gate 3 Fiziksel Sürümleri Duyuruldu

18.11.2023 12:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Larian Studios, izometrik rol yapma oyunu Baldur's Gate III için 2024'ün ilk çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC'ye 79.99 dolar karşılığında gelecek olan fiziksel sürüm Deluxe Edition'ı duyurdu. Ön siparişler şu anda Larian Merch Store'da (Kuzey Amerika, Avrupa) mevcut.
 
Divinity: Original Sin 2'nin geliştiricilerinden
 
 
 
Zindanlar ve ejderhalar dünyasında geçen yeni nesil bir rol yapma deneyimi olan Baldur’s Gate III parti tabanlı izometrik bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda El Kitabı'ndaki 12 sınıf ve 11 ırktan birer tanesini seçip kendi kimliğinizi oluşturabiliyor ya da çok iyi hazırlanmış bir geçmişe sahip Başlangıç karakterlerinden biriyle oynayabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde hem tek oyunculu bir yapı hem de dört kişiye kadar oynayabileceğiniz çevrimiçi maceranın tadını çıkarabileceğiniz bir deneyim yer alıyor. Ayrıca yeni Divinity 4.0 motoruyla geliştirilen Baldur's Gate 3, oyunculara eşi benzeri görülmemiş bir keşif ve deney özgürlüğü ile karakterlerle, tehlikelerle ve aldatmacalarla dolu bir dünyayla etkileşime geçmenize olanak tanıyor.
 
Baldur's Gate III, 3 Ağustos'ta Steam ve GOG üzerinden PC ve Mac için 6 Eylül'de ise PlayStation 5 için dijital olarak piyasaya sürüldü. Xbox Series sürümü 2023'te dijital olarak çıkacak ve tam çıkış tarihi 7 Aralık'ta The Game Awards 2023'te duyurulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler