Baldur’s Gate 3, Steam'de Bu Yılın En İyi Çıkış Yapan 2. Oyunu Oldu

04.08.2023 19:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Larian Studios tarafından oyunculara sunulan Baldur’s Gate 3, geçtiğimiz gün tam sürüm olarak çıkışını gerçekleştirdi. Bir süredir erken erişim sürümünde yer alan oyun bu sayede tam sürüme kavuştu. Tam sürüm çıkışıyla beraber oyun Steam'de 2023 yılının en iyi çıkış yapan ikinci oyunu oldu.
 
Baldur’s Gate 3, çıkışıyla beraber 400.000'den fazla eş zamanlı oyuncuya ulaştı
 
 
 
3 Ağustos tarihindeki çıkışıyla beraber Baldur’s Gate 3, 400.000'den fazla eş zamanlı oyuncuyla beraber Steam üzerinde rekor kırdı. Yıllardır erken erişimde olan oyun Steam'de resmi olarak çıkışını gerçekleştirdi ve oyuncu sayısıyla dikkatleri üzerine çekti. Her ne kadar bu eş zamanlı oyuncu sayısı etkileyici olsa da Hogwarts Legacy oyununun gerisinde kaldı. Hogwarts Legacy çıkışıyla beraber 879.308 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmıştı.
 
 
 
Baldur's Gate 3, Divinity: Original Sin 2'yi geliştiren Larian ekibi tarafından geliştirildi. Wizards of the Coast stüdyosundaki Dungeons & Dragons ekibiyle iş birliği içinde geliştirilen Baldur's Gate 3, D&D mekaniğine ve büyülerine dayanıyor. Oyun ayrıca önümüzdeki ay PS5 konsoluna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Xbox sürümünün ise 2024'e kadar çıkmayacağı belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler