Baldur’s Gate 3 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

09.07.2023 18:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Larian Studios tarafından oyunculara sunulacak Baldur's Gate III için yeni bir fragman ve ekran görüntüleri yayınlandı. Ek olarak geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlikle beraber özelleştirme sistemine, dinozora dönüştürme yeteneğine ve daha fazlasına bir bakış atıldı.
 
Beklenen oyun Baldur’s Gate 3 tam sürüm olarak geliyor.
 
 
 
Oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Baldur's Gate III'ün merkezinde karakter kimliği ve özelleştirmesi yer alıyor. Karakter oluşturma ekranı, kahramanınızın görünümünden istatistiklerine ve arka planına kadar her şeyin özelleştirilmesine izin veriyor. Kahramanınız ister halk gözünde kahraman isterse de kötü adam olabiliyor. Bu tamamen sizin seçiminize kalıyor. 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate III, 6 Ekim 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü. Tam sürüm ise PC ve Mac için 3 Ağustos'ta, PlayStation 5 için de 6 Eylül'de geliyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler