Baldur’s Gate 3'ün PC Sürümü Öne Çekildi: PS5 Sürümü Ertelendi

01.07.2023 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Larian Studios, sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Baldur's Gate III'ün PC (Steam, GOG) sürümünün önceden planlanan 31 Ağustos çıkış tarihinden 3 Ağustos'a çekildiğini, PlayStation 5 sürümünün ise 31 Ağustos'tan bir hafta ileriye atılarak 6 Eylül'e ertelendiğini açıkladı. 
 
Larian Studios yayın yönetmeni Michael Douse çıkış tarihi değişiklikleri için "Oyunu mümkün olduğunca çok platforma getirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda hazır olan sürümleri en kısa sürede sizlere sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Daha gelişmiş sistemlerle beraber Baldur's Gate 3 geliyor
 
 
 
Ekip tabanlı oyunda partimizi topluyor, dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç kavramlarını deneyimleyebiliyor ve Unutulmuş Diyarlar'a geri dönüyoruz. Divinity: Original Sin 2'nin geliştiricilerinden bizlere sunulmayı bekleyen yeni nesil rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 hayranları memnun ediyor.

Baldur's Gate içerisinde, sokaklar, tapınaklar, canlı kalabalıklar, meyhaneler ve daha fazlası yer alıyor. Oyun için yayınlanan yeni fragman ve ekran görüntüleri de oyunun atmosferini, yapısını ve içeriğini bizlere aktarıyor.
 
Şu anda erken erişim sürümünde bulunan oyun artık tam sürüm olarak çıkış yapmayı bekliyor. Oyunun Steam fiyatı ise 799,00 TL olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler