Baldur’s Gate 3'ün PC Sürümünün 5.2 Milyon Adet Sattığı Bildirildi

19.08.2023 18:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Larian Studios tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yeni bir rapor yayınlandı. Yayınlanan rapora oyun PC platformunda 5.2 milyon adet satış sayısına ulaştı. Bu sayı içerisinde Erken Erişim sürüm satın alımlarının da olduğunu belirtiliyor. Rapor 16 Ağustos tarihinde ortaya çıktı.
 
Oyun çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Daha önce erken erişim sürümü olarak yayınlanan Baldur’s Gate 3, 3 Ağustos tarihiyle beraber tam sürüm olarak yayınlandı. Tam sürüm olarak yayınlanmasının ardından oyun bu zamana kadar Steam'de eş zamanlı rekorları kırdı. İlk etapta Steam'de 700 bini aşkın eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan yapım geçtiğimiz günlerde 800 bin oyuncu sayısını aştı.
 
Çok sevilen ve yorumların bir hayli olumlu olduğu oyun, ortaya çıkan yeni rapora göre 5.2 milyon adet sattı. Bilindiği kadarıyla oyun Erken Erişimde yaklaşık 2,5 milyon adet satış rakamına ulaştı. Bu da Baldur's Gate 3'ün toplam satışlarının (PC tarafında) ikiye katlandığı anlamına geliyor. 
 
Öte yandan birkaç gün önce Larian ekibi oyun için dördüncü bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile oyunda yer alan 1000'den fazla hata ortadan kaldırıldı. Larian ekibi bu güncellemelerin devamının geleceğini ve topluluk odaklı içeriklerin oyuna dahil edeceğini aktardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 5 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler