Baldur's Gate 3'ün Yapımına Wushu Studios Yardımcı Oluyor

29.02.2020 11:43 Gazali Çetinkaya

 
Wushu Studios, Baldur's Gate 3'ün yapımında Larian Studios'a yardımcı olduklarını duyurdu.
 
"İnanılmaz yetenekli Larian Studios ile birlikte Baldur's Gate 3 üzerinde çalıştığımızı açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Baldur's Gate gibi ikonik bir seri üzerinde çalışma şansı nadir görülen bir rüya gibi ve Larian Studios gibi vizyoner bir ekibi desteklemekten dolayı onur duyuyoruz."
 
"Baldur's Gate 3 şu anda üzerinde çalıştığımız projelerden sadece bir tanesi. Bu yılın ilerleyen zamanlarında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Wushu Studios; Sony Interactive Entertainment tarafından kapatılan Driveclub ve Motorstorm oyunları geliştiricisi Evolution Studios'un çalışanlarından oluşuyor. Driveclub'ın ses yönetmeni Alan McDermott stüdyoya liderlik ediyor.

Stüdyo daha önce tek oyunculu hikaye odaklı bir bilim kurgu oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Ayrıca 2018'de Switchblade için Lucid Games ile ortaklıklarını duyurdular.
 
Baldur's Gate 3 bu yıl Steam ve Stadia'da erken erişime açılacak.

Oyunla ile ilgili yeni detaylara ve oynanış videolarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler