Baldur's Gate, Icewind Dale, Planetscape Torment ve Neverwinter Nights Konsollara Geliyor

07.02.2019 21:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici stüdyo Beamdog; Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment ve Neverwinter Nights oyunlarının Enhanced sürümlerini ilk defa konsollara getireceğini duyurdu. Bu yıl içinde çıkış yapacaklar.

Konsollardaki platformlar, net çıkış tarihi, kutu içerikleri ve konsol versiyonları hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda açıklanacak.

Ayrıca Beamdog'un oyunlarının bazılarının 28 - 31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan PAX East 2019 etkinliğinde gösterileceği de duyuruldu.

Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale ve Planescape: Torment oyunlarının Enhanced sürümleri şu anda Windows PC, macOS, Linux, iOS ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Neverwinter Nights Enhanced Edition ise Windows PC, macOS, Linux ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler