Bandai Namco, Bilim Kurgu Temalı Nişancı Oyunu SYNDUALITY'i Duyurdu

14.09.2022 22:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Game Studio, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC'ye gelecek yeni bir bilim kurgu üçüncü şahıs nişancı oyunu SYNDUALITY'yi duyurdu.
 
Game Studio tarafından geliştirilen SYNDUALITY, insanların ve yapay zekanın hayatta kalmak için bir arada yaşaması ve iş birliği yapması gereken distopik bir dünyada geçiyor. SYNDUALITY bilim kurgu üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Bandai Namco yapımcısı Yosuke Futami bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “SYNDUALITY, oyuncuların mutlaka oynaması gereken bir yapım. Karakter tasarımı için Neco, mekanik tasarım için Ippei Gyoubu gibi ünlü tasarımcılarla ve Game Studio'daki ekiple birlikte güçlü bir temel oynanışı sunacağız. Yapay zeka ile insan arasındaki ilişkiye benzersiz bir odak yakalayacağız. Siz oyunculara eğlenceli bir nişancı oyunu geliştirmek için çok çalışıyoruz.”
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 1 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 2 Saat önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler