Bang Bang Racing Duyuruldu

Oyun renkli bir yapıya sahip.
30.11.2011 16:28 Ersin Kılıç


     Digital Reality tarafından geliştirilen ve SkyDrift'in imzasını taşıyan Bang Bang Racing duyuruldu. PC, PSN ve Xbox Live üzerinden satışa çıkacak olan oyunun çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz belli değil.
 
     20 farklı araç içerecek olan oyunda ayrıca farklı renk tonlamaları ile de aracınızı özelleştirebileceksiniz. Birbirinden renkli pistlerin bulunduğu oyunda dört kişiye kadar local oyuncu desteği bulunuyor. Liderlik tablosuna ulaşabileceğimiz oyunda multiplayer oynanış ise yer almayabilir.
 
     Daha önce mobil platformlarda da kendisini gösteren ve grafik yapısı ile de renkli bir görünüme sahip olan oyunun ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bang Bang Racing Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Digital Reality Dağıtıcısı: SkyDrift Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler