Bastion'un PS4 ve PS Vita Sürümü için Çıkış Aralığı Verildi

07.04.2015 19:01 Ömür Gencer


      Masalsı bir hikaye sunumu olan Bastion son olarak PlayStation 4 ve PlayStation Vita için duyurulmuştu. Yapımcı ekip PlayStation.blog üzerinden oyunun PS4 ve PS Vita sürümleri için bazı detaylar ve çıkış aralığı verdi.
 
       Bastion, PS4 ve PS Vita için Kuzey Amerika'da bugün yayınlansa da Avrupalı oyuncular oyunu ilk bahar mevsimine kadar beklemek zorunda kalacak. Bastion'ın Spring Fever 2015 oyunları arasında yer alacağı belirtiliyor.
 
      Super Giant Games, Bastion'un PlayStation 4 sürümü hakkında bazı teknik detaylar açıkladı. Bunlara göre yapım 1080p çözünürlükte 60 FPS'de çalışacak. Ayrıca oyunda bir de "platinum trophy" yer alacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler