Batı Temalı Aksiyon Oyunu ExeKiller için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

02.02.2023 17:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Paradark Studio tarafından oyunculara sunulacak olan kıyamet sonrası bir dünyada geçen batı tarzı tek oyunculu aksiyon macera oyunu ExeKiller için oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış fragmanında oyunun atmosferi, araç kontrolleri ve animasyonları, sürüş dinamikleri, nişancı unsurları ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Western ve kıyamet sonrası tema birleşiyor
 
 
 
Hikaye odaklı tek oyunculu kıyamet sonrası aksiyon oyununda insanlar, gruplar halinde bir bir yok oluyor. Büyük yangın felaketinden sonrasını konu alan bu yapımda her taraf kurak ve çorak. Dünyanın yok olma senaryosunu işleyen ve bunu batı temasıyla birleştiren yapımda nişancı unsurları da yer alıyor ve elimizdeki silahlar ile tehditlere karşı gelmeye çalışıyoruz.
 
Oyun içerisinde aracımıza atlayıp etrafı gezebiliyor ve yeni yerler keşfedebiliyoruz. Her an diken üstünde olacağımız bu oyunun dünyasında kaos ve anarşi hakim. Şirketlerin çeşitli yapıları ele geçirdiği ve çoğu şeye hakim olduğu bu dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz. 1988 yılının New York'unu yansıtmaya çalışan bu yapım gerçekten de ilgi çekici görünüyor. 
 
ExeKiller PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
İşte oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ExeKıller Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 23 Sn önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 36 Sn önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler