Batman: Arkham Asylum Figürleri Yolda

11.04.2010 16:59 Ersin Kılıç


     Son olarak 3D desteğini de içeren Game of the Year Edition'u ile karşımıza çıkan Batman : Arkham Asylum'un karakter figürleri geliyor.
 
    Satışa çıkacak olan bu aksiyon figürleri oldukça şık olacak gibi. Kolleksiyoncuların kaçırmayacağı bu aksiyon figürleri ile ilgili daha fazla detay ise Haziran ayında verilecek. Fgürler arasında Harley Quinn'in gözüktüğü bu aksiyon figürüne ayrıca Batman, Joker ve Bane gibi karakterlerinde katılması bekleniyor.
 
     Geçtiğimiz ve son yılların en iyi oyunlarından biri olan Batman: Arkham Asylum'un devam oyununun ise bu sene sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 52 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler