Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Çıkacak

Joker ilk oyundaki gibi ikinci oyunda da yine baş düşmanımız olacak
15.01.2010 00:56 Alkan Adakaner

2009 yılının en büyük sürprizi ve en iyi oyunlarından birisi olan Batman: Arkham Asylum'un Game of The Year Edition'ının piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.
 
BBFC'nin listesinde görünen Game of the Year Edition oyun için çıkan iki indirilebilir içeriği de kapsayacak. Insane Night Map Pack ve Prey in The Darkness adındaki bu içeriklerle ile birlikte bir süre daha Arkham Asylum'a dönebiliriz.
 
Game of the Year Edition ne zaman çıkacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
 
Aralık ayında duyurulan Batman: Arkham Asylum 2 için de resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı, fakat 2010'un sonuna doğru çıkması bekleniyor.
 
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 57 Sn önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 27 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler