Batman: Arkham Asylum GOTY Steam'de %50 İndirimli

10.06.2010 13:31 Alkan Adakaner


 
     2009 yılının en iyi oyunları arasında kendine rahatlıkla yer bulan Batman: Arkham Asylum'u hala oynamadıysanız Steam mükemmel bir fırsat sunuyor.
 
     Normalde 39.99 dolardan satılan oyun şu an Steam'de 19.99 dolar olarak %50 indirimli satılıyor. Belki de tüm zamanların en iyi çizgi roman uyarlaması bu oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.
 
    Arkham Asylum'un GOTY Edition'ının içinde fazladan 4 Challenge mode haritası da bulunuyor. The Joker, HARLEY QUINN, POISON IVY ve KILLER CRO gibi düşmanlara karşı savaştığımız oyunun geliştiricisi Rocksteady Studios bu oyun sayesinde bir çok ödüle layık görüldü.
 
    Bu yıl sonunda doğru 2. oyunu ile karşımıza çıkacak olan Batman Arkham Asylum Game of the Year Edition'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler