Batman Arkham HD Collection Geliyor

19.04.2016 13:33 Tunahan Safdır

 
     Son dönemde söylenti olarak kulaktan kulağa yayılan bir durum nihayetinde netlik kazandı. Batman serisinin iki oyunu Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City, Batman Arkham HD Collection olarak yeni nesil konsollara duyuruldu.
 
     Arkham Origins'in bulunmadığı pakette diğer iki oyun için bugüne kadar yayınlanmış tüm DLC içeriklerinin de olacağı açıklandı. Görsellik konusunda iyileştirmeler içeren ve bugün itibariyle ön siparişe açılan Batman Arkham HD Collection için çıkış tarihi olarak 10 Haziran 2016 gösteriliyor.
 
     Elbette geçmiş dönemde oldukça başarı yakalamış oyunlar oldu ancak yeni nesil için yeni oyunlar kadar eski oyunlarında duyurulmasının bir noktada oyuncuları farklı düşüncelere sevk ettiği bir gerçek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler