Batman Arkham Knight'ın Çıkışı 2015'e mi Sarktı?

23.04.2014 14:16 Ömür Gencer


     PC ve yeni nesil konsollar için çıkacak olan yeni Batman oyunu Batman Arkham Knight için duymaktan pek de hoşnut olmayacağınız bir söylenti ortaya atıldı.
 
     WonderCon'da gösterilen bir trailer'ın ardından oyunun çıkış tarihinin 2015'e ertelendiği izleyicilerle paylaşıldı. Oyunun resmi sitesinde bu bilgiye yönelik herhangi bir güncelleme olmadığından pek çok Batman severi, bu bilgiye sadece bir söylenti gözüyle yaklaşsalar da böyle bir etkinlikte ortaya çıkan bilginin yalan olması düşük bir olasılık.
 
     Batman Arkham Knight'ın resmi sitesinde hiçbir güncelleme olmamasının iki sebebi olabilir: Biri, oyuna çıkış tarihi verebilmek için daha erken olduğu. Diğeri ise oyunun geliştirme dışında başka sebeplerden dolayı ertelenmiş olması.

     Rocksteady'den veya Warner'dan herhangi bir bilgi gelmeden oyunun ertelendiğini kesin olarak bilemeyiz fakat bu bilginin oyunun sahipleri tarafından önemli görülen bir etkinlikte söylenmiş olması ertelenme ihtimalini oldukça büyütüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler