Batman Arkham Knight'ın Yazarları Yeni Fable Oyunu Üzerinde Çalışıyor

24.09.2019 14:24 Özgür Eroğlu

 
2015 yılında çıkan Batman sersinin son oyunu Batman: Arkham Knight her ne kadar balangıçta teknik sorunlarla çıksa da hikaye olarak gayet güzel bir hikayesi vardı. Batman'in en iyi çizgi romanlarından ve animasyonlarından Red Hood adlı başlığı konu almıştı. Şimdi ise Batman Arkham Knight yazarları yeni bir oyun üzerinde çalışıyorlar. 
 
Video Game Chronicle'ın haberine göre, Batman Arkham Knight'ın senaryosundan sorumlu olan çoğu yazar, Rocksteady Studios'un bünyesinden ayrılıp Microsoft'un bünyesindeki Playground Games adlı oyun geliştirici firmaya katılmışlar.
 
Yazarların isimleri ise Kim MacAskill, Martin Lancaster, Craig Owens ve Philip Huxley. Fable'ın son oyunu bir kart oyunu olan Fable Fortune'du ve 2018 yılında piyasaya sürülmüştü. Görünen o ki Microsoft yeni nesile eskisinden daha iyi hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 27 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 48 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler