Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu

06.05.2024 18:10 Mehmet Tandoğan

 
Yakın zamanda Batman hayranları için bir yandan heyecanlı diğer yandan ise üzücü bir haber paylaşmıştık. Bu haber Batman Arkham serisinin yeni oyununun bizlere sunulacağı ancak diğer yandan VR bir projeyle karşılaşacak olmamızı içeriyordu. Hayranlar bir yandan yeni oyunun geleceğine sevinirken öte yandan sanal başlık Meta Quest 3 için çıkış yapacak olmasına hayal kırıklığıyla bakıyor.
 
105 binden fazla disslike bulunuyor
 
 
 
Batman: Arkham Shadow adıyla bizlere sunulacak olan yeni yapım için ilk fragman 1 Mayıs tarihinde paylaşıldı. Fragman yukarıda bahsettiğimiz gibi hem oyuncuları heyecanlandırdı hem de hayal kırıklığına uğrattı. İki farklı duyguyu bir arada yaşatan projenin IGN tarafından yayınlanan fragmanı dislike yağmuruna tutulmuş durumda.
 
Fragman bir buçuk milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi. Aynı zamanda 30.000 beğeniye sahip olan bu video 105 bin dislike ile karşımıza çıkıyor. Elbette bunu eklentisiz bir şekilde göremiyor Chrome tarayıcınıza ekstra bir eklenti kurarak bu sayıyı görebiliyorsunuz.
 
Son olarak oyun hakkında daha fazla bilginin 7 Haziran tarihinde bizlere sunulacak olan Summer Game Fest 2024 sunumunda aktarılması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler