Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu

02.05.2024 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Batman hayranları için bugün sizlere bir iyi bir de kötü haberimiz var. İyi haber şu ki yeni bir Batman Arkham oyunu geliştiriliyor. Kötü haber ise bu proje bir VR oyunu olacak ve sadece Meta Quest 3 sanal başlığına çıkış yapacak.
 
Oyunun tam tanıtımı 7 Haziran'da yapılacak 
 
 
 
Yayıncılığını Oculus Studios'un ve geliştiriciliğini Camouflaj ekibinin üstlendiği Batman: Arkham Shadow açıklanan detaylara göre 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek. Oyunun resmi tanıtım açıklamasında Gotham şehrinin tehlike altında olduğu ve bu şehri kurtarabilecek olan tek kişinin biz olduğu vurgulanıyor. Daha fazla bilginin ise 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Summer Game Fest 2024 etkinliğinde bizlere sunulacağı belirtiliyor.
 
Marvel's Iron Man VR geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Camouflaj, yeni bir projeye daha imza atmak üzere. Yeni bir Batman Arkham oyununun çıkış yapacak olması bir yandan sevindirirken, diğer yandan sadece VR bir proje olması ne yazık ki bekleyenleri üzüyor. Son olarak oyunun kısa ve ilk tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler