Batman Filmi ile Birlikte Yeni Bir "Batman Evreni" Başlayacak, Yeni Evrene Ait İlk Dizi de Duyuruldu

11.07.2020 11:06 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere bir süredir The Batman filmi yapım aşamasında ve Ekim 2021'de vizyona girecek. The Batman filmi ile ilgili henüz net bir bilgimiz olmasa da Batman'in ilk yıllarını anlatacağı tahmin ediliyor.
 
Geçtiğimiz saatlerde de yeni yayınlanacak The Batman filmi ile birlikte yeni bir Batman Evreni'nin başlayacağı açıklandı. Bu evrene ait diziler HBO Max'te yayınlanacak. Filmler de büyük ihtimalle vizyona girmesinden bir süre sonra HBO Max'e eklenecektir. 
 
Yine aynı saatlerde de yeni Batman evreninin ilk dizisi duyuruldu. Bu yeni dizi, Gotham'daki polislere odaklanan bir dizi olacak. Dizinin senaryosunu daha önce The Sopranos dizisinde çalışmış olan Terence Winter üstlenecek. Dizinin yapımcılığını ise The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves üstlenecek.
 
Büyük ihtimalle DC FanDome etkinliğinde daha fazla detay öğreneceğiz. Bu yeni evrenden açıkçası tek temennim de tutarlı ve yarıda bırakılmayan bir evren olması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler