Batman: Return to Arkham Ertelendi

28.06.2016 12:48 Gazali Çetinkaya

 
    PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen Batman: Return to Arkham, Warner Bros tarafından ertelendi. Normal şartlar altında 29 Temmuz tarihinde çıkış yapması beklenen Batman: Return to Arkham için yeni bir çıkış tarihi maalesef verilmedi.
 
   Yapılan açıklamadan sonra yaşanan hayal kırıklığını bildiklerini ve Virtuous Games'in oyunculara güzel bir deneyim sunması için ekstra zamana ihtiyacı olduğu belirtildi. 
 
   Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City oyunlarının bulunacağı remaster paket oyunun DLC'lerini de içerecek. Ayrıca Batman: Return to Arkham oyunculara Unreal Engine 4 ile sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Return to Arkham Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler