Batman için Bedava İçerik mi Geliyor?

İşte oyunun ana menüsünde alt yazı olarak geçen içerik haberi
08.09.2009 16:00 Ersin Kılıç

25 Ağustosta piyasaya çıkan ve oldukça beğeni toplayan Batman : Arkham Asylum için yeni bir indirilebilir içerik haberi ortaya çıktı.
 
Joystiq' ten Dysc adlı bir kullanıcı oyunun ana menüsünde "Yeni bedava indirilebilir içerik 9 gün sonra" diye bir ibare görmüş ve bunu da resmetmeyi başarmış.
 
Rocksteady'den Paul Crocker, daha önce kendisi ile yapılan bir söyleşide oyuna yeni içerikler gelebileceğini belirtmişti.
 
Henüz Rocksteady'den resmi bir açıklama yok. Bu yüzden haber şimdilik söylenti ibaresi taşıyor ama anlaşılan 17 Eylülde oyun için yeni bir içerik ortaya çıkacak.     
 
Oyunun PC sürümünün 15 Eylülde çıkacağını da belirtelim.            

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler