Batman v Superman: Dawn of Justice'in Prodüksiyon Tasarımcısı Film Hakkında Konuştu

14.12.2015 15:22 Özgehan Özdoğan


     Bu ayın başında yayınlanan Batman v Superman: Dawn of Justice fragmanı sonrasında birçoğumuz fazla ayrıntı verildiği endişesine kapılmıştık. Bu, filmin yapımcılarının kulağına gitmiş olacak ki Patrick Tatopoulos, filmin prodüksiyon tasarımcısı, Fransız dergi Premiere’e şöyle konuştu:
 “Bir hikayeyi yeni yollarla anlatabiliriz. Doomsday esasen bir evrim. İzleyiciler hikayenin farkında olabilir ama hikaye yepyeni bir şekilde ele alındı.

     "Zod'dan nasıl Superman yaratılacağını ve onun Doomsday'e nasıl bulaşacağını keşfetmek çok ilginçti." diyerek bazı ipuçları veren Tatopoulos “Doomsday son olayımız değil." dedi ve çok daha büyük bir tehdidin var olduğunu belirtti.

     Tatopoulos ayrıca olayların zaman aralıkları ve gelişmelerinin bizleri şaşırtacağı konusunda söz verirken “Erkenden çok fazla şey öğrendiğini düşünenler, büyük bir şaşkınlığa uğrayacaklar.” dedi.

     Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot gibi isimleri başrollerinde barındıran ve yönetmen koltuğunda Zack Synder’i gördüğümüz film 25 Mart 2016’da vizyona girecek.

     İşte Batman v Superman: Dawn of Justice'in geçtiğimiz günlerde çıkan tanıtım videosu:

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler