Batman vs Superman Filminin İlk Videosu Sızdı!

Armored Batman kostümü oldukça şık durmuş.
17.04.2015 14:06 Ersin Kılıç


     Comic Con 2013'te duyurulduğunda tüylerimizi diken diken eden Batman vs Superman filminden ilk tanıtım videosu nihayet geldi. Her ne kadar sızıntı olsa da 22 Nisan'da bu videonun kaliteli versiyonu da teşrif edecek. 
 
     Zamanlama olarak oldukça stratejik bir dönemde sızan bu tanıtım videosuna baktığımızda filmin beklendiği gibi karanlık bir atmosferde geçeceğini görüyoruz. "Dünyadaki en güçlü adamın böyle bir tartışmanın odak noktası olması şaşırtıcı değil mi?" mottosu ile açılışını yapan bu tanıtım videosunda önemli ipuçları bulunuyor. Öncelikle bu sözleri söyleyenin kim olduğu tam olarak belirtilmemiş ama tahminimiz Lex Luthor olabileceği yönünde.
 
     Gotham silüeti ile süslenen ve tartışmaların ayyuka çıktığı bu sahnelerden sonra Ben Affleck ve Batman kostümü kendini gösteriyor. Tabi hemen öncesinde yer alan Superman'in ilahlaştırıldığı ve "False God" temalarını da es geçmemek lazım. Videonun bu noktasında birkaç aksiyon sahnesine yer verilse de bitirici konuşma videonun sonuna saklanmış. "V", "VS" tartışmaları olsa da bu filmde Batman ve Superman'in karşı karşıya geleceği biliniyordu. Bu videodan sonra ise bu durum kesinleşmiş oldu.
 
      Son sahnede karşı karşıya gelen iki süper kahramandan Batman'in "Söyle bakalım kanın akıyor mu? Akacak!" sözleri ile sona eren video bu sahnesiyle de oldukça konuşulacağa benziyor. Dawn of Justice Mart 2016'da karşımıza çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler