Batman'in Yazarlarından Grant Morrison, Daha Önce Doctor Who Bölümü Yazmış Ancak Kabul Edilmemiş

08.10.2020 21:39 Özgür Eroğlu

 
Çizgi roman dünyasında oldukça tanınan ve sevilen başarılı yazar Grant Morrison, bilim kurgu türünün en önemli yapımlarından olan Doctor Who'da yazarlık yapabilirdi.
 
Batman - Arkham Timarhanesi, Batman R.I.P. ve Batman: Gothic gibi çizgi roman serilerinin yazarı olan Grant Morrison, daha önce Doctor Who için bölümler yazdığını fakat kabul edilmediğini açıkladı.
 
Kendisi aslında oldukça iyi Doctor Who bölümleri yazabilirdi. Şu anda dizinin başında Chris Chibnall bulunuyor, ancak ileride Grant Morrison serinin başına geçebilir. Ya da en azından birkaç bölümün senaryosunu yazsa hayranların hoşuna giderdi. 
 
Doctor Who'nun şu anda 13. sezonu için çekim yapılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler