Battefield 3'ten Ücretsiz Özellikler

Battlefield 3'ün senaryosundan Co-op bölümler ve multiplayer'dan Team Deathmatch gösterilmeyecek. Bunlar E3'ten sonra yakın bir zamanda tanıtılacak.
04.06.2011 15:42 Gökhan Yılmaz

 
     Önümüzdeki hafta Los Angeles'da boy gösterecek oyunların önde gelenlerinden biri de Battlefield 3 olacak. Şu an oyunun gösterilecek demo sürümüne son rötuşlarını yapan DICE, hem senaryo hem de çoklu oyun modlarını sunmaya hazırlanıyor.
 
     Battlelog ismindeki yeni hizmet oyuncuların güçlü sosyal ağ araçlarını kullanmalarına imkan tanıyacak. Oyunda yaptıkları şeylerin diğer oyunculara haber edilmesi, detaylı oyuncu istatistikleri, arkadaş listeleri, takım ve klan kurma hizmetleri, sesli iletişim özelliği, diğer oyuncuları gerçek zamanlı olarak takip etme ve çok daha fazlası bulunacak.
 
     Ve tüm bunlar DICE'ın genel yöneticisi Karl Magnus Troedsson'ın söylemiyle "Aylık sadece..... 0$ olacak". Sistemin ayrıntıları için biraz daha beklememiz gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler