BattleTech Geliştiricisi Hairbrained Schemes İki Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor

12.02.2020 14:40 Gazali Çetinkaya

 
Mech temalı sıra tabanlı strateji oyunu BattleTech'in geliştiricisi Hairbrained Schemes iki yeni proje üzerinde çalışıyor.

Stüdyonun kurucu ortağı Mitch Gitelman bugün yayınladığı kısa bir video ile oyunculara teşekkür etti ve ileride oyuncuları BattleTech olmayan iki yepyeni oyunun beklediğinin sinyalini verdi.
 
"Dört yıl boyunca geliştirme sürecindeki desteğiniz için tekrardan teşekkürler. Hairbrained Schemes olarak 55 bin destekçimiz ile birlikte son 20 yılda ilk sıra tabanlı taktiksel Mech savaş deneyimini oyunculara sunduk. Oyunumuz birçok ödül aldı ve övgü topladı. Bunu birlikte başardığımız için gurur duyuyoruz ve bu başarı BattleTech'i dokuz ücretsiz güncelleme ve üç büyük genişleme paketi ile desteklemeye devam etmemize imkan sundu." 
Hairbrained Schemes, BattleTech'i tamamen terk etmeyecek. Bu ay yeni bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme son olsa da geliştirici ekip müşteri desteğini sürdürmeye devam edecek. Bu iki oyun hakkında şimdilik herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
 
Teşekkür mesajı videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler