Battle Los Angeles'ın Oyunu mu Yapılıyor?

Uzaylılar bu seferde Los Angeles'ı mesken tutacak.
21.02.2011 01:51 Ersin Kılıç


     Uzaylı istilası oyunlarda olduğu kadar filmlerde de sık sık karşımıza çıkıyor. Kimi zaman başka bir gezegende bize saldıran, kimi zaman dünyamızı istila eden kimi zaman ise burada mahsur kalan uzaylıları Battle Los Angeles'da adından da anlaşılacağı gibi bir kez daha dünyaya saldırırken göreceğiz. Önümüzdeki ay gösterime girecek olan film, Los Angeles'taki saldırı üzerine yoğunlaşacak ve deniz piyadelerinin mücadelesine yer verecek. Peki boy göstermesine kısa bir süre kalan filmin bir de oyunu mu yapılıyor?
 
     Avusturalya'da oyunları derecelendiren kuruma göre Battle Los Angeles'ın multiplatform bir oyunu yapılıyor. +15 olarak derecelendirilen oyunun yapımcısı Saber Interactive, dağıtımcısı ise Konami olarak listelenmiş. Ortada bir yanlışlık mı var, yoksa Konami yakında bir duyuru mu gerçekleştirecek hep beraber göreceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler